Toegangscontrole

Een belangrijke bouwsteen voor een bedrijf is toegangscontrole. Een toegangscontrolesysteem zorgt ervoor dat u bepaalt wie waar toegang heeft.

In de praktijk betekent het vaak dat er op ruimtes die u beveiligd wilt hebben een kaartlezer wordt gemonteerd. Afhankelijk van de autorisatie van de badge van de medewerker of bezoeker zal de deur worden geopend.

Het is vaak van groot belang dat autorisaties snel en gemakkelijk door u kunnen worden gewijzigd. Verder dient het systeem gebruikersvriendelijk te zijn.

Veel organisaties hebben behoefte aan een registratie en identificatie van de gebruikers van het systeem. Het wordt dan mogelijk om een overzicht te krijgen van wie wanneer een deur geopend heeft.

Solid Security biedt naast kaartlezers en identificatie media zoals badges, sleutelhangers en electronische sleutels ook complete oplossingen inclusief de benodigde software. Uitgangspunten bij alle oplossingen zijn dat de systemen modulair, met andere systemen te integreren en vooral gebruikersvriendelijk zijn.